Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

 

                                         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                                                                                                                                                                      29-10-2021

    Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 22-10-2021, τα μέλη του συλλόγου μας εξέλεξαν τα νέα όργανα του συλλόγου Α.ΠΑ.ΜΕ.Σ.-ΔΕΗ., όπως φαίνεται και στο ενημερωτικό δελτίο που σας στείλαμε στις 26-10-2021. Τόσον εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη του νέου Δ.Σ. , ευχαριστούμε τα μέλη μας που παραβρέθηκαν στη Γ. Συνέλευση και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. που με εξέλεξαν ομόφωνα για Πρόεδρο του Συλλόγου, και υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι μπορώ για να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου. Θα ήταν παράλειψή μου αν δεν αναφερόμουν και στο απερχόμενο Πρόεδρο συνάδελφο Αργύρη Παπαγεωργίου ,ο οποίος για δύο θητείες υπηρέτησε με συνέπεια το Σύλλογό μας., και εφαρμόζοντας το καταστατικό μας ,παραιτήθηκε από πρόεδρος, και τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. με εξέλεξαν σε αυτή την τιμητική θέση.

    Καλώ τα μέλη μας να μας ενημερώνουν άμεσα για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν , και σε συνεργασία με την Ομοσπονδία μας θα προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις. Το mail του συλλόγου μας     apamesdei@hotmail.com και το τηλέφωνο – fax  210 3248623   είναι στη διάθεσή σας.

    Μπορείτε να ενημερώνεστε και από την ιστοσελίδα μας Α.ΠΑ.ΜΕ.Σ.-ΔΕΗ



                                     Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Α.ΠΑ.ΜΕ.Σ.-ΔΕΗ

                                                Δημήτριος Σίμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου