Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021



                                    ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ                                                                                                                                                                                                                 26-10-2021

    Μεγάλη επιτυχία είχε η Γ. Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Α.ΠΑ.ΜΕ.Σ.-ΔΕΗ, που πραγματοποιήθηκε  στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 22-10-2021, στην οποία παρευρέθηκαν και απεύθηναν χαιρετισμό το προεδρείο της Ο.Σ.Δ.Ε. , τα προεδρεία των Συλλόγων Κεντρικής Ελλάδος και Εύβοιας, τα οποία είναι και μέλη της Ομοσπονδίας , αλλά και το προεδρείο του Συλλόγου Φλώρινας. Το λόγο πήραν και τα μέλη του Συλλόγου , και αναφέρθηκαν στα προβλήματα της καθημερινότητας που απασχολούν τους συνταξιούχους.

    Στη συνέχεια ο καθηγητής και νομικός μας σύμβουλος Κος Κώστας Τοκατλίδης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την σημερινή κατάσταση στη ΔΕΗ μετά τις τελευταίες εξελίξεις (αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΔΕΗ, πώληση του 49% του ΔΕΔΔΗΕ, κλείσιμο λιγνιτικών μονάδων ) , και τι πρέπει να γίνει ώστε να διασφαλιστούν τα συμφέροντα των συνταξιούχων που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την περιουσία της ΔΕΗ. 

     Όπως είχατε ενημερωθεί σε προηγούμενο ενημερωτικό δελτίο, η τριετής θητεία των οργάνων του Συλλόγου έληξε και εφαρμόζοντας τις καταστατικές διαδικασίες , έγιναν εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων του Συλλόγου ( Δ.Σ. και Εξελεγκτική Επιτροπή) , αλλά και την εκλογή Συνέδρων για την Ομοσπονδία Ο.Σ.Δ.Ε. 

Σήμερα  συνεδρίασαν τα εκλεγέντα μέλη για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και η νέα σύνθεση του Δ.Σ. είναι:

                   Πρόεδρος                  Δημήτριος     Σίμος .

                   Γ. Γραμματέας         Ιωάννης         Βακουφάρης

                  Αντιπρόεδρος          Μανώλης       Βουμβουράκης

                   Αν. Γραμματέας      Νικόλαος      Βασιλάκης

                   Ταμίας                      Παύλος         Βαρλάμος

                   Μέλος                      Ευάγγελος     Μπουζούλας

                   Μέλος                     Ανάργυρος     Παπαγεωργίου

                                                          

                                            Α.ΠΑ.ΜΕ.Σ.-ΔΕΗ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου